***

Гузэлия
Ботерелеп ява карлар,
Жем-жем итэ бортеклэре.
Кузлэремнэн яшьлэр тама,
Юеш шуна керфеклэрем.

-Керфеклэрен нигэ юеш?
Нигэ монсу синен кузлэр?
Бушлыкка таба тобэлэм.
Таба алмыйм эйтер сузлэр...