танюшин день

Виктор Войтюк
Сегодня день рожденья твой,
Родня твоя там будет вся я знаю.
Я не родня и за бортом в дали
Тебя сегодня тоже поздравляю.

Сьогодні народилась ти я знаю,
І рідні всі з тобою за столом.
Я не рідня і за бортом далеко
Тебе вітаю щиро та сердечно.

241211              В. Войтюк