Роки дуть

Ерёмин Валерий Алексеевич
Роки ідуть
      Літа наші минають.
            Засіялась на скронях сивина.
Давно-давно
      Вже й спогади згасають.
             Кудись твоя поділася краса.
Не зважу я
      На тії твої вади.
            В мені бринить видзвонює струна.
Собі не дам
      Ніякої я ради.
            Бо кращої   як ти,  ніде нема.
Колись  прийде
      Тихенько наша  старість.
            Коли прийде. Цього ніхто не зна.
Тоді  у нас
      Велика   буде  радість.
           За  внуками  заміна  підроста.