Я стану рядками

Анатолий Мельник
 Я стану рядками
 І шелестом віршів,
 Я буду роками
 Самотнім від тиші.
 Я тіло полишу,
 Я втілюсь у знаки,
 У Сонце, у небо,
 У квіти і злаки.
 Та тільки промовить 
 Мій віршик дитина,
 Я словом воскресну, 
 Я знову - людина!