Кохання

Роман Найлепший
Ти цілуєш,обіймаєш..
Кажеш любиш.Відчуваєш?
Разом бути обіцяєш.Час пройде,
ти все забудеш! Так нащо ти мені серце краєш?!

Біль пройде солодким ядом,
всі помруть слова кохання.
Гіркотой розлуки стануть.
І в грудях повітря мало.

Милий дотик,ніжний погляд,
Ти с собой кудись забрала.
Залишила тугу,розпач,
почуття,як сніг розтали.

Вже чужії фоткартки,
на полиці в тебе стоять.
Спільного у нас немає,
кожен знайде свою долю.

Буде черга ловеласів
за тобой стояти довго.
Станеш ти для когось "масьой",
ще порадують обновки.

З кимсь одним ти зафліртуєш,
а можливо сразу двоє;
окружать тебе "заботой".
Та мені вже все одно є.

На дуелі вони вийдуть!
Як без цього?Ти ж богіня,
але жоден з них не вартий,
називать такоє імя.

Хтось із них,такий багатий..
Обіцяв золоті гори.
Повезе тебе в Анапу,
ближче до самого моря.

За нього ти замуж вийдеш,
народиш напевно двойню.
Щось підскаже це той самий,
подарований судьбою.

Та протягне брак недовго,
гроші-марні сподівання.
Не того взяла в облогу,
бо кохання-то страждання!