Сонцем обiгрiй...

Надя Чорноморець
                П&Т

Сонцем – обігрій – в  негоду.
Хмари – розжени – вітром.
Спраглому – подай – воду.
В мороці – зустрінь – світлом.

В бурі – маяком – зблисни.
Зіркою – ясній – в далині.
Сяєва – вінцем – бісерним,
Вогником – у ріднім вікні.

Усміхом – зціли – тугу.
Музою – прилинь – другом,
Мимо облуд і обмов.

Птахою – розправ – крила.
Вічні – надія й віра,
Й милість блаженна – любов.