З небес з являються свята

Геннадий Сивак
З небес з’являються свята…
Вони начебто подарунки,
Людей веде межа свята,
Підводить доля підрахунки…

Затишний   нас  вітає дім ,
Усіх  гостинно зустрічає,
Так хороше, повірте,    в нім
Це   кожен добре  відчуває.

Ялинка славна зоддалік,
Зберемось  радісно при змозі,
Зустрінемо ми  Новій рік,
Ось він жаданий, на порозі…

Сніжок казково пролітає
Пісні лунають крізь тости,
Та один одного вітає,
Та зичить  щастя й  доброти.

Автор  Геннадій  Сівак.
28 грудня 2011 року.