З циклу Спогади

Инна Капшик
            Подрузі      

Заблукала в мріях, заблукала,
Загубила десь сріблястий сміх,
Наче квітка, що дощу чекала,
А відчула на пелюстках сніг.

        На собі намисто розірвала,
        Навкруги розсипала бурштин,
        Від того кохання, що плекала,
        Тільки сум залишився один.

Заблукала в мріях, заблукала...
Не тримай, жени з душі журбу!
Пригадай, як ти колись співала
У добу похмуру дощову.

     1998 р.