Поздоровлення з Новим роком

Светлана Анган
Присвячується моїй бабушкі та дідусю.

В новорічну ніч,
Кожен має свою річ --
Від близьких дарунок.
Іграшку м'яку
Чи книжечку якусь,
Або ж одяг в подарунок.

Маєш ти всіх простить
І борги їм відпустить,
З новим роком привітати.
Вибачення попросить,
Усі справи доробить,
Успіх,щоб в  новому році мати.

Засіяла зірка золота,
На свят зібралася сім'я,
Разом будуть Новий рік стрічати.
Трохи з'їдять олів'є,
Хтось шампанського наллє,
З новим роком будуть всіх вітати.

В цей осяяний час
Вітаю я Вас
З новим роком прекрасним.
І дарую я Вам
безліч щирих вітань
Із цим святом веселим і ясним.

І бажаю,щоб ви
Здоровенькі були,
Щоб незгода вас оминала,
І щоб щастя було,
З старим роком пішло
Усе те,що вам заважало.

Ви вітання прийміть
і в чарівну ту мить
ви цей вірш,як тост прочитайте.
Поздоровляєм ми вас
В новорічний цей час.
Мир і злагоду вдома майте.