Хай йому на цьому й грець!!!

Агнесса Солнечная
Не скажу тобі напевно,
Саме чим ти засмутив...
Ситуацію даремно
Ти на швидкість розкрутив...

      Сумували мої очі,
      Й голос гидко так дрижав...
      Я не сплю, і опівночі
      Думу думаю...Жадав..?

Твій характер є нестерпний!
Дуже впертий і тугий!
Та і вчинок твій ганебний,
Боже Правий! Ще й лихий...

       Та невже в одній людині
       Може жити злість і сум?
       Знала я тебе донині
       Іншим друже, зараз – глум...

Ідеальним був для мене...
Для школяриків – взірець!
Мабуть то було так треба,
Хай йому на цьому й грець!!!

         Що було – не пам”ятаю,
         Витерла я цілий файл...
         Дірочку я залатаю...
         І створю я новий майл!

Я живу у Позитиві,
Щастя й посмішки несу!
Є тепер в моїм мотиві
Дар – Мелодія, – ЛЮБЛЮ!!!