Буде все, як треба!!!

Агнесса Солнечная
Життя іде , воно пливе
Без жодної зупинки !
А на Планеті все людське
Для Всесвіту – піщинки !!!

     Закон Притягнення подій ,
     Він дуже швидко діє !
     І від проекції надій
     Сама душа радіє !!!

Бо головне всім завдання –
Прожити в Позитиві !
І примінити всі знання ,
Які шле Бог в Ефірі !!!

       Радіти Сонечку й Дощу ,
       І спів пташиний слухати !
       Любов у серце запущу ,
       Щоб вільно було дихати !!!

Я зрозуміла цей закон ,
І як по ньому жити )))
І жоден негатив – шаблон
Не зможе мене збити !!!

        Я хочу всім допомогти
        Систему зрозуміти .
        То ж відпусти свій біль і сум ,
        І зможеш полетіти !!!

Щоб не було в житті вагань ,
Сміливим треба стати !!
І потяг до нових пізнань
Обов”язково мати !!!

       Це звернення є до людей
       Від Вищих Сил і Неба !
       Живи ! Радій ! Люби УСЕ )))
       І Буде Все , ЯК ТРЕБА !!!