Чи бачили ви, як нiмi спiвають

Форнит
Чи бачили ви, як нiмi спiвають
Красою рухiв, виразом очей?
Вони немов чарiвну казку грають
В театрi марень мiсячних ночей.
Чи бачили ви, як нiмi спiвають,
Гойдаючись на сценi нотам у такт.
I нiби то у пiснi  умирають,
Життя втрачають - цiнний артефакт...
Чи бачили ви, як нiмi спiвають,
Як рухами благають небеса...
Спiвають мовчки, але добре знають,
Що в тих пiснях прихована краса.

Отож,  приватним танцем стала пiсня,
Листом до Бога, свiтлом у ночi.
I зал раптово вирiшив молитися,
Бо викликав рух вiдгук у душi.