Аан алгыс аптаах Айыыта

Мира Максимова
Аан алгыс аптаах Айыыта
Аал-лук мас аанын арыйда.
Аал-айылгыбыт ааттанан,
Аар-айыл5аны арыйда.

Айхал-алгыспыт анала
Албан атастаах ааттанар!
Аал-айылгыбыт аhыллан,
Аан Дойдуну уларытар!

OM


The prayers. Mantras. Melodies.
The tunes change all the memories.
Illusions mystically melt
In interplanetary space.

And people look for other ways,
Attracting dreams from everywhere.
And all our best thoughts after all
Magically change the world.

OM

But all is rush for you and me…
All people look for harmony ...
All days and nights, all ups and downs ...
Ongoing cycle of our lives…

OM

Молитвы Мира. Мантра. Миг.
Мелодии меняют миф.
Мистично млеют миражи,
Меняя межпланетный мир.

Мировоззрения мотив
Меняется, маня мечты.
Мораль мерил, меняя миг,
Магически меняет мир!

OM

(c) Umira2