Чорний кiт 2

Ладамир Сережень
Не любив кіт ходити на двір -
Прокидався в хазяїні звір.
Але пісня не зовсім про це –
Кіт – це краще, ніж муха це-це.

Приспів:
Якщо чорний кіт біжить,
Очі враз ти заплющуй на мить
Якщо зникне він кудись,
Якщо зникне він кудись.
Оттоді тобі сьогодні пощастить

Нині в хаті весь день метушня –
І ганяють кота, мов коня.
Та прибрати усе ж за котом
Дещо краще, аніж  за слоном.

Приспів:
Якщо чорний кіт втіка,
Мабуть, десь  він накоїв гріха.
Не картайте мурлику за це,
Кіт – це краще, ніж муха це-це.

Хай хоч чорний твій кіт чи рудий,
Пам’ятай – він усе-таки твій
Забажається кішку коту –
Не ганяй ти його за версту.

Приспів:
Щось хазяйці не до сну -
То коти зустрічають весну.
Але скільки тієї весни -
Хоч весь рік не гуляють вони.