Зфальшований рай

Виктор Малороссов
Хтось щасливий регоче
Під блакитним склепінням
Неозорого неба,
Аж луна через край!

Твої ж стомлені очі,
Немов докір сумління,
Кажуть: "Годі, не треба!
Зник зфальшований рай..."



    2011р.