Я тобою хворiю

Бондаренко Михаил
Я тобою хворію

Я тобою живу, я тобою хворію,
Коли марно дурію із такої краси,
Ти червона троянда, ти спокусливий плід.

Для чиїх насолод ти себе віддаєш,
Хто стискає в обійми твій ніжний стан,
Хто так може дивитись у очі як ти?

Ти завжди розумієш, коли в серці болить,
Ти завжди знаєш, що потрібно мені,
Як загоїти рани.

І коли ця зоря розлучає з тобою,
То немає нічого гіркого в житті,
Більш не бачити цвіт, що летить по весні.