Новий год на укр. яз

Леонид Яровой
Новий  Рік  рушає кроком
Над планетою Земля.
В Україну ненароком,
Нишком к нам він загляда.

Тут  поля укрило шаром
Білий сніг припорошив.
Було добре в році  старом.
До сльози він зворушив.

У Новому Році небо
Стане  більше, і блакить
Новорічним ритмостебом
Громадян приголубить.

Діаманти ясних очей
Засіяють як зірниці
І коротше стануть ночі,
Аж до світа зоряниці.

Заблукає в лісі горе,
Не найде шляху до хати
Заспокоє  хвилі  море,
Ще багато може стати.

І тому у ніч, кохання
Хай оселиться в серцях,
Хай зима вдягає вбрання,
Нам пора вже по стільцях.

Вже ігристе зачекалось,
Вже шкварчить сковорода
Часу вже зосталось малість,
Хай приходить ця «біда».
 
31.12.11г. 21-50 Мариуполь.