***

Морозовлит
Нарешті на Донбасі випав сніг

М"який і білий і такий хороший,

Він наші негаразди припорошив,

Ті, що лякали й дратували  всіх.

Сплив грудень, білих опадів нема...

Ще з літа, готували гадзи сани,

Хоч новорічна ніч пройшла з дощами,

Та ковзани чекали не дарма.

За мить опорожніли теплі хати -

З квартир на двір, як рис з мішка, малята

Посипались. Із гірки на санчатах

Летять униз. До нас прийшла зима.

 

                01. 01. 12 р.