Чому?

Больное Сознание
Чому не радію я гарній новині?
Чому не живу я сьогоднішнім днем?
Чому пам`ятатиму все я довіку?
Чому не забуду, не те?

Так хочу забути усе, що минуло.
Так хочу почати нове я життя.
Та все, що було, мене держе за руку .
Не хоче пустити ніяк.

Я заздрю усім, хто може забути.
Усім, хто може відпустити себе.
Минуле в теперішнє перетворити.
Залишити тільки своє.

Я думаю, що це зі мною?
Чому не така, як усі ?
Чому не забуду погане минуле,
І буду жити завжди з ним?

А може змиритись?Та мрії забути?
Та, що то буде за життя? 
Скажіть, як далі мені бути?
Та що робитиму я ?