Моя любов

Больное Сознание
Я поринаю в бездонних очах
Думки поглинають мене
Зникають відчай і страх
І більше не відпущу тебе

Тепер ти вкрала моє серце
Тримай його не відпускай
Здається мені подобається все це
Бери його не віддавай

Зіжми його в своїх долонях
Нехай зтікає з ньго кров
Нестерпний біль у млїх скронях
Давай зіграємо в любов ..;