Життя про г тариста

Больное Сознание
На підлозі розірвані струни
А щепки від гітари у серці
Ніхто не знає як йому бути
Ніхто не знає де усе це

Бозсонні ночі над інструментом
Зовсім нічого не дадуть
І дорожити над кожним моментом
Не розумієш у чому суть

Ти залиш своє минуле
Тебе там більше не ждуть
І бачення душі відсутнє
Твое серце зараз вкрадуть