Фоб я

Больное Сознание
Вони знову ідуть по мене
Я не хочу забери мене
Візьми до себе
Уже знову трясе весь будинок
Я не можу
Вони вже лізуть по стінах
Залазять крізь вікно
Крізь двері
Мені дуже страшно
Вони звуть до себе
Обіймають мене кінцівками
Я не витримаю цього
Я не хочу
Не можу
Ось я ніж беру
Вони мене вже не візьмуть ...

[...]

Її знайшли закривавлену
На підлозі
З ножем у череві
У будинку нікого не було
А на столі малюнок
Здається вона з`їхала
З глузду ...