Ненавиджу тебе

Больное Сознание
Ненавиджу тебе
Хочу вбити
Просто взяти
і кров пролити
Побити і вбити
Забрати життя
Ти навіть не уявляєш
Як не навиджу тебя я
Ти мені як більмо
На оці розумієш
Плямка на вікні
Яку не змиєш
Твої очі виколоти хочу...

Я прийду за тобою
Сьогодні точно.