Останн й подих

Больное Сознание
Так хочеться жити
І вірить в життя
Не просто ходитии
Шукати буття

А йти до мети
Долати кордони
Чогось досягти
Плювать на закони

І маючи мрію
У серці плекати
Якуюсь надію
В долонях тримати

Упасти і встати
І зовсім не здатись
Далі іти
І за когось триматись

Та якось це прикро
В останню мить здатись
Коли сил забракло
Ще трошки триматись

Безсило упасти
Але розсміятись
І хочеться встати
На ноги піднятись

Та ніхто не подасть
Тобі свою руку
Не скаже "тримайсь"
Залишать розлуку

Ти хочеш підвестись
Не впасти додолу
Останній подих
Подарує свободу