From the doll

Екатерина Финодина
Make me cry, make me laugh,
Make me hate, make me love...
Make me smile, make me sad,
Bring me to life, if I'm dead...

Make me born, make me die,
Cause I really can't deny,
Make me strong, make me weak,
Make me healthy, make me sick.

Make tell false, make tell true,
Cause I want to be with you.
Make me pray, make execrate,
I'm the doll you may create.

Make me be what you want,
But I pray, please don't hurt!
Take my heart and give me yourth.
Yes! I'm happy, I'm yourth!!!


(2009 г. Алексею Максимовичу Иванову)