Малинов ц лунки

Натали Грицына-Гаврина
            
                (Приспів:)
                Вже  малинова  та  зоре, що  з  собою  мене   зве, 
                Намалюю  ягід   море,та   закохану  тебе;
                Тільки   де  ж  та  малина,  що  так  хочу  цілувати,
                Я  вустами  буду,  наче  дитина,
                З  вуст  твоїх  малину  ту  збирати… 

А  малина,  наче  ті  вуста   горить,
Поцілуй  її,  і  ніхто  не  зможе  зупинить;
Наче  то  вуста,  що  солодкі,  під  дощем,
Наче  то  життя,  що  цінуєш  ти  іще.


Тільки  ти  торкнувсь,  не  малини,  а  вуста  мої,
Засміявсь,  немов   дитина,  і  зі  мною  заговорив:
—Я  так  хочу,  цілувати,  лиш  вуста   твої,
Цілувати  карі  очі,  та  гуляти  до  зорі.


А  на  світанку,  коли  малиновий  туман,
Зацілую  я  на  ганку,  і  тебе,  нікому  не  віддам;
І  в  дитині,  є  відображення  твоє  —
Вуста   малинні ,—  ось  де  щастя  то  моє…      
  8.07.2011