Коханий

Елена Дым
               
              Сонце моє!
              Пiсня моя!
              Як калини кущ барвистий,
              Що палає.
              Серце тає,
              Як в твоi дивлюся очi.
              Синє небо, пил дороги
              Манять далем,
              Як утримати не знаю!
              Бо життя було би раєм,
              Був би поруч.
              Мука моя!
              Щастя моє!
              Був би поруч...