З Новим Роком!

Алла Любарец
Радісна сніжинка,
снігова пушинка
весело кружляє,
зиму доганяє.
Бо зима в дорозі,
свято на порозі,
Новий Рік до хати,
будемо гуляти.
Наливайте чарки,
Пригощай, Одарка,
та гукай гучніше,
свято веселіше.
З Новим Роком, Люди!
Хай всім добре буде!