До1а

Петимат Абубакарова
Я  Аллах1,  Боккхачу 
Хьайн  ницкъех, 
Зирххал  ницкъ  лохьа,
Сийлахьчу  Хьан    доьхьа  ,
Деш  долу  тоба  ца  дохо!
Я Рабби,Хьаналчу
Хьайн  рицкъех,
Доьху  Хьоь хада ма ехьа,
Сан дахар,сан кхалхар
Умматна  пайдехьа дехьа.