Що ж, можливо, i так само

Андрей Владимирович Нестеров
Що ж, можливо, і так само
Про онуків будем
І ми говорити.
От така життєва драма,
Що старіше дюди -
Більш мають сварити.

Ну а поки і самі ми
Іще молодії,
Іще нерозумні.
Та, все ж станемо старими.
Нічого не вдієш.
І лячно, і сумно.

Мудрість прийде, та з літами
І з сивим волоссям.
То й станем бурчати.
Попрацює час над нами,
Прийде й наша осінь,
Постука до хати.
4.01.2012