Легкий смуток - жiноча печаль

Раиса Андрющенко
Легкий смуток – жіноча печаль,
Долітає небесних висот,
Заспівати, неначе кришталь,
В океані незримих частот.
Щоб розлитись в хорали стежок,
З перламутрових зірок-кружав,
До обіймів сріблястих казок,
В діаманти барвистих заграв…
Там відкриється світло душі,
Промінь ніжності-тонкий місток,
Та зведе до живої краси,
На мережці натхненних думок……