6112

Виктор Войтюк
Видно нет в стране огромной - счастья для народа нет
От того что был горбатый он сломал страны хребет.
Посмотрите за границей власть народ поджал уже
И теперь бюджет там делят очень поровну для всех.
It can be seen not in the country huge - there is no happiness for the people
From what was a hunchback, he broke the country's backbone.
Look at the power of the people abroad have already screwed up
 And now the budget is divided equally there for everyone.
06.01.2012
Так велика в нас держава лиш немає людям щастя,
Від того що був горбатий він зломав країну геть.
Подивіться за кордоном захопили Уолстріт
І тепер бюджет там ділять майже порівну для всіх.