Менi так прикро...

Илансатья
Менi так прикро               
все життя,я марно мрiяла,
але буття,так висмоктало ту надiю,
Всевишнiй! Мов оту повiю
виснаджували у весь час

Дитячи роки,юнiсть й далi
велику  кару спонукали.
Що залишилось? Небуття.
Благаю,забери життя
Дай спокiй,втомлена чекати.
я не потрiбна дiтям мати.

        -    ж    -

Зарею тронут небосвод,
Проснулись и запели птицы,
Есть для меня один исход,
Днеи одиноких вереница.

С ветвеи тяжелая капель,
Мне истина должна открыться,
Рутина,скука мрачных днеи
И снов кошмарных небылицы.

Деревья под моим окном
Почти все листья растеряли
А я  мечтаю об одном
Скореи вернуться к детям,к Лане

-     - ж  -

Мое життя мов темне п!дзем1лля
Де смрадна стеля,а в кутках-г1дке.
Рятунок то не збутня мр!я,
Бо замурована над1я
в прекрасне  чисте 1  святе

Я  палко в1рити бажала.
Але жорсток1стью буття,,
Що невблаганное-мов жало
спотворили мое життя

Переконавши в перемоз1
притворства,п1длост1 й брехн1.
Що стали на мо1й дороз1...
Порадь,як дал1 жить мен1?