Мои первый стих на румынкском 19 июня 2010

Иван Нивня 2
Tu esti inima mea !
Tu esti sufletul ce zice :
"Eu pe tine te iubesc"
Si se fiu eu cu tine ,
Toata noaptea in Ipotesti,
Tu esti muza mea ce ma inspir;,
Tu esti chipul meu ceresc,
Vesnica a mea iubire ,
Eu pe tine te iubesc !