0701

Виктор Войтюк
;
З Новорічними святами
І Різдвом Хрестовим
Вас дозвольте привітати
Щирим дружнім словом.
Щоб до Вашого, до дому,
Радість прилетіла.

Щоб на небі зірочка зійшла,
Свята вечеря підійшла,
кутя, вареники, грибочки,
квасоля, риба, огірочки,
нехай лунає в хаті сміх!
З Різдвом Хрестовим Вас усіх!

Віктор Войтюк.
А у нас кто у кормушки тот и денежку гребёт
Депутата, олигарха домик видно за версту.
Банки, власть в домах отменных за народные счета
Роботяга, пролетарий в однокомнатной живёт.

And we who are at the trough that coin and rowing
MP, oligarch house can be seen a mile away.
Banks, government homes for the people of excellent accounts
 Robotyaga, proletarian lives in a studio
07.01.2012