Выбор на украинском!

Китра Артуровна
Я покладу свої долоні на ікону.
Хай мати віру-це не модно і смішно,
Але у час розгубленої долі,
Лише моя любов зупинить в світі зло.

Багато в світі злоби та безчестя,
Мораль?Лиш темрява загублених сердець!
Лише навіяна релігія закрестя,
Не знаю я,де цій омані є кінець.

Світ ділиться на чесних і безчесних,
Але в медалі завжди боку 2.
І кожен,хто навчає жити грішних,
Насправді майже сивий сатана.

Де віра,що з'явилялася роками?
Де люди,що без грошей жили у добрі?
Перерерубали праведних гаками!
А ми?Живемо впевненно в пітьмі.

Нехай всі праведні підуть у гори,
а атеїсти стулять пельку хоча б раз.
Кожна людина має вибір свого дома.
Та соціум кладе на плечі їй каркас.