Сяйте зорi

Алла Любарец
 Сяйте зорi , грайте зорi!
Почуття моI прозорi .
Я кохаю!  Я кохана!
Щастя свiтить - не омана.
 Я прилину до калини
I зрадiю , як дитина.
Привiтаю свою долю ,
Колосисту наче поле ,
Чисту , як душi криниця,
Свiтла доля ,  як годиться,
До прихильноI людини,
Для бажаноI години.
Так бувае i так буде ,
Коли любиш - добре всюди ,
На Полicci чи Полтавi ,
Зорi чарiвнi , яскравi.
Бо вони , як люди мрiють
I кохати щиро вмiють .


Буква "И",в украинском языке "Ы"
Зорi-звёзды.
Доля -судьба.
Криниця-колодец.
Година-время.
Мрiють-мечтают.
Щиро-искренне.