Украине посвящаю!!

Виктория Железная 2
Кріворіжжя моє !
Вільна пісня добра!
Незахмарені мрії
Отвага , пошана !

Україна моя !
Ти у мене єдина ,
Як краплина надії,
У море Буття!

Вільне місто моє !
Я тобою живу
І всі мрії тобі лишь
В думках присвящаю...

Україна моя !
Я з повагой чекаю,
Як розквітнеш у світі,
Душою любя !

Степ і горі ,
Ліси і поля ,
Білих мрії ,вічний край
І загадочній острів,
Синевір і Карпати,
Небес бірюза,
І простори думок ,
Вічном колі добра,
І захмарені очі
Моєї рідної мати !

Україна моя ,
Вільна пісня любові ,
Легкокрила небесна,
як хвиля Дніпра !

Я душою з тобою
І мріеї одною ,
Я звертаюсь до тебе
Рідна пісня моя !