Песня свободы! Украине!

Виктория Железная 2
Пісня свободи, у райскому гаю ,
Радість і біль майбуття ,
Ти і надія , і мрія єдина ,
Ти - Україна моя !

Ти - моих степов
І річок билина ,
Хмарка і отблиск Карпат ,
Пролісок в лісі
І Богом хранима ,
Ти - Україна моя !

Ти - чим богата я ,
Роки минають,
В проміжки мудрих думок,
Вічно коханая ,
Завжди святая ,
В дивном сіяній зірок!

Пісня созвуччя у райскому гаю ,
Думкой – едина завжди!
Ти моя радість і білль неземна,
Ти - моя юність любові!

Білих крилів , ізумрудне кохання
Ти моєї мрії Буття,
Вічно едина і Богом хранима ,
Ти - Україна моя !