Не залишай мене з думками

Пинчер Тюрингский
Не залишай мене з думками:
З іншим ти або зі мною,
Не залишай мене з думками:
Кохаєш чи…  цією теплою зимою.

Не залишай мене так жити:
З тривогою, печаллю і нудьгою,
І все, що було з нами
Винищуй... безжалісною рукою.

Не треба штучного покою,
Ні марного мені тепла,
Відкрито стань такою жорстокою,
Якою завжди ти була…