***

Юлия Шинкаренко
Так хочеться бути з тобою,
Так хочеться тебе обiймати,
Жалко,що це всього мої мрiї,
Це хочеться в реальностi мати.
Немає кому розказати,
Що серце моє  вiдчуває,
В собi держу в серединi,
бо друзям на це начхати.
А ти це та перша людина,
Якiй я зумiла вiдкритись
Як жалко,що поруч з тобою
Менi вже не опинитись.
i Знову неспокiй на серцi
I думки тривожать душу,
Чи побачимось ми ще колись знову
мiй милий i вiрний друже.
Приємно було говорити
I просто посидiти разом
Усмiшкой своєй подiлитись.
А зараз вже ми розлучились
Цi днi як нестерпнi муки
Чекаю i зву на тебе
А вiдповiдi немає,чому так?
Чому все так вiдбувалось
нам разом було ж не погано
цi днi не забуду нiколи
Мiй добрий i вipний друже
ти був менi блищий за маму
я дякую за це тобi дуже