янка

Вик-Снеговик
Увосень кранулi сапраудныя рэчы,
Якiя улетку зусiм не чапалi:
Напрыклад: памерлi абедзве суседкi,
Аб сэнсе жыцця i жыццёвай маралi,
Або пра дажджы I вялiзныя хмары,
Што грошау няма у бабулi Тамары,
Цi быць мне тваёю чарговай фанаткай,
чакаць I кахаць, або марна гадаць,
Што скрыта у душы за пластом арафаткi…(?)