Втома

Атоженко Елизавета
Саша сусідці своїй сказала:
Гілкою Ганна гусей ганяла,
Оля отримала "Одинадцять"-оцінку,
Поля поїхала по пелеринку,
Карина картуз кумедний купила,
Світланка свої сандалі сушила...
Вдвох вони втому всесвітню вдавали,
Поки про подруг плітки позбирали.