Погуляли

Атоженко Елизавета
Йшов я,чіпсами хрумтів.
Буратіно я зустрів.
З ним ми разом погуляли,
потім спати полягали.
Раптом серед ночі шум,
У вікно хтось бум-бум-бум-
Баба на ім*я Яга
(В неї золота нога!)
Буратіно погукала
Й дружбу запропонувала.
Він зрадів цьому нівроку
І приємно стало оку
Бачити,як два героя
Танцювали під вербою.