Зоря кохання

Анатолий Мельник
 Сумує  сум.  Печаль  в  печалі...
 Човни  дрімають  на  причалі.
 Поволі  море  камінь  точе,
 Лоскоче  п'яти  діві-ночі.
 Світанком тане блиск Венери -
 Над світом сходить  Світла  Ера!
 Де тінь печалі  сумувала
 Зоря  кохання  в  море  впала,
 І  піднялась  любові  хвиля  -
 Розпуку змила  без  зусилля.