Коло Свароже

Эль Ламат
(на українській мові)


Найщасливіша я, бо ти у мене є!
В твоїх обіймах затишно й спокійно,
З тобою поряд дихаю я вільно -
Моя душа із джерела святого п’є
Твою любов і почуття відверті…
Я зараз не боюся навіть смерті,
Бо у тобі знайшла я свій притулок,
Розраду, щастя – ніжності провулок,
Та шлях нірвани, Вічності й буття.
Полину в тебе і до забуття
Кохатиму, творитиму життя –
Щоб осягнути одкровення Боже,
Душа не схибить – коло це Свароже,
Для нас с тобою звили Небеса!

10.01.2012

http://dorih.ru/