Я щедривку Вам дарую...

Сергей Пилигрим
Я щедрівку Вам дарую,
і горілки запах чую,
і вареник оком бачу...
Наливайте бо заплачу!
Та від сердця по сто грам!
Буде добре Вам и нам!...)))
* * *

(в украинском правописании грамм пишется с одним "м")