Кошка и Венера. Басня. У. Дж. Линтон

Марк Полыковский
Будь Мурлыка подобьем Венеры,
Стал бы мужем он этой химеры,
Та ж, почуявши мышку,
Вмиг за нею вприпрыжку –
У Венеры кошачьи манеры.

ВСЕГДА ПРОЯВИТСЯ НАТУРА.
КАКОЙ БЫ НИ БЫЛА ФАКТУРА.

14.01.12

     THE CAT AND VENUS

                W.J. Linton

Might his Cat be a woman, he said:
Venus changed her. The couple were wed,
But a mouse in her sight
Metamorphosed her quite,
And, for bride, a cat found he instead.

NATURE WILL OUT.