Зiрка

Олег Нирва
З неба зірка падала,
Соловейко щебетав.
На поля без крайніі,
Хлопець бравий прискакав.
Сивий,сині оченькі,
І пьяний в дрободан.
Деж ти моя милая,
Я знайшов баян.
І моя голубонька,
Співала рясні співи.
Під бузком обідали,
Молодиці - діви.
З неба зірка падала,
Немов небесний світ.
Полюбив тебе голубонька,
До нестями лiт.