aho-aho

Елена Стигмата
Ah; Ah; cu ,,Nov;i God".Sanatate la narod.Frunza verde de curechi iaca-i Anul N;u pe vechi.De la inimioara toata eu iti mai urez odatasa ai pace si noroksi vin bun in poloboksa ai pere,sa ai meresa ai poama-n frigidere,sanatate si virtute,sa traiesti cit bradu-n munte.Tot in anul care vinevila sa ai cu piscina si pe JULIA de vecinaTARLEV sofer la masina.Cind VORONIN trece pragulsa-l pui sa pazeasca bradul.ROSCA sa-ti pazeasca casa,,LUPU sa intinda masa,DIACOV pune-l bucatar,URECHEANU inhamat la car,OSTAPCIUC sa spele rufe,STEPANCIUC in bors sa-ti sufle,CHIRTOACA sa traga tunul,FILAT sa aduca baniLA ANUL SI LA MULTI ANI.Fie-va verde dolarulsi de whiskey plin paharultoate sa va reuseascasa va doara drept in bascamult norok si bucuriehar in anul care vine,clopotei si zurgalai si-nca odatamai flacai:HAAI-HAI!!